Sisältöön »
 
 

Ajankohtaista

04.07.2023

Haettavana Kunnallistekniikan päällikön virka


Kunnallistekniikan päällikön virka

Kunnallistekniikan päällikön virkaan kuuluu muun muassa vastata kunnallistekniikasta, kunnan rakennuttamien kohteiden valvontatehtävistä ja ylläpidosta, investointien kilpailuttamisesta sekä esihenkilönä toimimisesta. Tehtäviin kuuluu myös teknisen johtajan sijaisena toimiminen. 

Virkaan valittavan kelpoisuusvaatimuksena on vähintään tehtävään soveltuva teknillisen oppilaitoksen tai ammattikorkeakoulun insinöörin tutkinto. Viranhoidossa arvostamme koulutuksen lisäksi kunnallistekniikan osaamista ja käytännön kokemusta. Jokioisten kunta on suurin Jokioisten vedenhankinta Oy:n omistaja ja kunnalla on oma jätevedenpuhdistamo. Työ sisältääkin paljon sekä puhtaaseen veteen että jäteveteen liittyviä tehtäviä. Tehtävässä menestyäksesi sinun tuleekin olla todellinen vesialan ammattilainen.  

Virassa tarvitaan osaamista julkisista hankinnoista ja projektien läpiviemisestä. Arvostamme erityisesti joustavuutta ja sitoutumista työhön.

Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja harkintaan unohtamatta kykyä toimia työyhteisön tasaveroisena jäsenenä. Esihenkilönä toimit yhteistyössä oman tiimisi kanssa ja kokonaisvaltaisesti koko kunnan organisaatiossa.

Virka täytetään mahdollisimman pian erikseen sovittaen ja siinä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa. Palkkaus on TS:n mukainen. Hakemukset tulee toimittaa 21.7.2023 kello 14:00 mennessä osoitteeseen: Kunnallistekniikan päällikkö/hakemus, Keskuskatu 29 A, 31600 Jokioinen tai sähköpostilla osoitteeseen jokioisten.kunta@jokioinen.fi. Hakemuksessa viitatut todistukset tulee voida esittää.

Lisätietoja virkaan liittyvissä kysymyksissä antavat hallinto- ja talousjohtaja mika.rantala@jokioinen.fi / 050 592 5858 tai kunnanjohtaja jukka.matilainen@jokioinen.fi / 044 491 6144


 

Lisätiedot

Jokioisten kunta
Keskuskatu 29 A
31600 Jokioinen

Kunnanvirasto avoinna
ma klo 9.00-16.30
ti-pe klo 9.00-15.00

Virallinen sähköpostiosoite
jokioisten.kunta(at)jokioinen.fi

Henkilöhaku
(luottamushenkilöt ja henkilöstö)
Sähköposti: etunimi.sukunimi(at)jokioinen.fi

Puhelin
044 901 7174 (ma - to, klo 9 -14)