Sisältöön »
 
Vapaa-aika

Seutukunnallinen Sateenkaarikahvila

Seutukunnallinen Sateenkaarikahvila on Forssan seudun nuorisotoimien yhteistä sateenkaarinuorisotyötä, jossa mukana ovat Forssa Priden järjestäjänuoret. Sateenkaarikahvila on suunnattu niin sateenkaarinuorille kuin heidän läheisilleen ja kaikille sateenkaarevista asioista kiinnostuneille. 

Sateenkaarikahvila kiertää kerran kuussa Forssan seudun kunnissa (Forssa, Tammela, Jokioinen, Humppila ja Ypäjä) ja kahvilassa työskentelee nuorisotyöntekijöitä eri kunnista.

Sateenkaarikahvilat noudattavat turvallisemman tilan periaatteita

Sateenkaarikahvilassa nuoret voivat turvallisesti kokoontua heitä kiinnostavien aiheiden äärelle ja keskustella heitä koskettavista aiheista, kuten koulusta, harrastuksista ja vapaa-ajasta. Sateenkaarikahviloissa on seuran ja pienen purtavan lisäksi pientä näpertelyä tai oheisohjelmaa. 

Sateenkaarikahvilan kellonaika ja sijainnit ilmoitetaan puolivuosittain. Seuraa tiedottelua nuorisotoimien sosiaalisista medioista sekä instagramissa @forssapride (järjestäjänuorten ylläpitämä Instagram).

"Jodel-käyttäjä toivotti koulun homot keskitysleirille" - Yle Uutiset teki jutun Sateenkaarikahviloista. Voit lukea sen tästä linkistä (avautuu uuteen välilehteen).

10.12.2022 Jokioisten Sateenkaarikahvilassa oli mahdollisuus kokeilla Enkaustiikka-vahamaalausta taiteilija-taideopettaja Hanna-Kaisa Sulavuori-Kettulan opettamana.

ikkunaan maalattu sateenkaarilippu, ympärillä teksti "Rakkaus kuuluu kaikille"

Jokioisten Nuorisovaltuuston maalaama Pride-lippu Nuokkarin ikkunassa kesällä 2022. 

Lisätietoa Sateenkaarikahvilatoiminnasta Jokioisilla 


Etsivä nuorisotyö (Fokka Säätiö)

Kaisa Ahola

puh. 040 6871432

kaisa.ahola@lhkk.fi


 

Lisätiedot

Jokioisten kunta
Keskuskatu 29 A
31600 Jokioinen

Kunnanvirasto avoinna
ma-pe klo 9.00-15.00

Virallinen sähköpostiosoite
jokioisten.kunta(at)jokioinen.fi

Henkilöhaku
(luottamushenkilöt ja henkilöstö)
Sähköposti: etunimi.sukunimi(at)jokioinen.fi

Puhelin
044 901 7174 (ma - to, klo 9 -14)