Sisältöön »
 
Asukas

Myytävät yritystontit

Jokioisilla on myynnissä tontteja yrityksiä varten. Tontteja löytyy teollisuuden sekä liike- ja toimistorakennusten tarpeisiin.

Kunnalla myynnissä olevat yritystontit


Pellilän teollisuusalueen yritystontti

Kunnalla on myynnissä yritystontteja Pellilän teollisuusalueella. Alue sijaitsee aivan Forssantien ja valtatie 10 risteyksen välittömässä läheisyydessä. Alueella on asemakaava.

Alla olevaan karttaan on merkitty sinisellä rajauksella vielä vapaana olevat tontit, joilla on kunnallistekniikka jo valmiina tai tullaan rakentamaan vuonna 2024. Alueella yritystonttien hinnat ovat 2 €/m2.  Lisätietoja myytävistä tonteista saa kunnasta. 


Kakkosentien yritystontit

Myynnissä on valtatien 10 varrelta Kakkosentieltä kaksi yritystonttia. Tontit ovat kooltaan noin 1,8 hehtaaria ja 1,6 hehtaaria, mutta ne on mahdollista lohkoa myös pienempiin osiin. 

Alueella on osayleiskaava. Kaavassa tontit on merkitty teollisuus- ja varastoalueeksi.  Alueella on myös kunnallinen vesijohto ja viemäri. Lisätietoa näistä tonteista saa kunnasta. 

 Alla olevassa kartassa nämä tontit on merkitty sinisellä rajauksella.

Karttakuva yritystonttien alueesta
Yksityisillä myynnissä olevat yritystontit

Tontit Turun valtatien ja Vanhatien risteyksen alueella

Valtatie 10 varrelta on myytävänä yhteensä noin viiden hehtaarin alue yritystoimintaan. Sieltä on matkaa valtatie 2:lle vain alle kaksi kilometriä. Alue on mahdollista ostaa kokonaan tai lohkoa pienempiä osia siitä. Alueella on voimassa osayleiskaava. Kaavassa alue on merkitty työpaikka-alueeksi. Alueelle voidaan rakentaa toimisto- ja palvelutyöpaikkarakennuksia sekä ympäristöhäiriöitä aiheuttamatonta teollisuutta siihen liittyvine varasto- ja myymälätiloineen. Alueelle voidaan sijoittaa myös toimintaan liittyvää asumista.

Alla olevassa kartassa alue on tummennettu vihreällä värillä.

Karttakuva myynnissä olevista yritystonteista


Kuvia alueesta:

Tontin paikkakuva

Tontin paikkakuva

Lisätiedot ja tonttien myynti:

Raimo Vaittinen
050 917 7591
raimo.vaittinen@gmail.com

 

Lisätiedot

Kunnanjohtaja
Jukka Matilainen
044 491 6144
jukka.matilainen(at)jokioinen.fi

vs. Tekninen johtaja
Janna Stenberg
044 767 4525
janna.stenberg(at)jokioinen.fi