Sisältöön »
 
Vapaa-aika

Avustukset

Avustukset urheiluseuroille ja nuorisoyhdistyksille

Vapaa-aikalautakunta myöntää seuraavia avustuksia:

Perusavustukset 

rekisteröidyille jokioislaisille urheiluseuroille ja nuorisoyhdistyksille, joiden toimipaikka on Jokioisten kunta. Hakuaika päättyy 30.4.2021. Hakemukseen on liitettävä toimintakertomus, tilinpäätös ja tilintarkastuskertomus vuodelta 2020 sekä talousarvio ja toimintasuunnitelma vuodelle 2021. Mikäli yhdistys ei vallitsevan tilanteen vuoksi saa kaikkia tarvittavia asiakirjoja toimitettua em. määräaikaan mennessä, on niiden toimittamisesta myöhemmin sovittava erikseen vapaa-aikasihteerin kanssa; jari.menna@jokioinen.fi tai 050-5174456. 

Vuonna 2021 jaettava perusavustusmääräraha on 13.500 euroa.

Kohdeavustukset

urheiluseurojen nuorisoyhdistysten ja yksityishenkilöiden koulutustoimintaan, huoneistomenoihin, leireihin, kuljetuksiin, kaluston hankintaan, valtakunnallisiin suurtapahtumiin ym. toimintakohteisiin. Kohdeavustusta haetaan erillisellä vapaamuotoisella hakemuksella 15.11.2021 mennessä, ja hakemukseen on liitettävä hyväksyttävät tositteet kuluista. 

Yhdistys voi anoa kohdeavustusta maksimissaan 50% jaettavana olevasta kokonaissummasta, ja anottava summa on mainittava hakemuksessa, eikä jättää summaa avoimeksi. Vuonna 2021 jaettava kohdeavustusmääräraha on 6.540 euroa.

Myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä!

Avustusten jaossa huomioidaan erityisesti jokioislaisille lapsille ja nuorille järjestetty toiminta (alle 18-vuotiaat), jäsenmäärä, harrastajien ja ohjaajien määrä sekä järjestetyn toiminnan määrä.

Avustushakemuskaavake (klikkaamalla aukeaa uudelle välilehdelle)

Jokioisten vapaa-aikalautakunta

 

Lisätiedot

Vapaa-aikasihteeri
Jari Menna
050 5174 456
jari.menna(at)jokioinen.fi