Sisältöön »
 
Vapaa-aika

Lemmikkieläimet

Koiran kanssa kävelyllä - hyvä tietää

Jokioisten "koirakakkaroskakorit" sijaitsevat:

Keskuskadun ja Ruokosuontien risteyksessä

Koulutien ja Paronintien risteyksessä

Keskuskatu - Seppäinmäentien risteyksessä

Kehätie - Ruokosuontien risteyksessä.

Jatkossa lisätään vain tavallisten roskakorien määrää. Koirakakat voi siis tiputtaa myös tavallisiin kunnan asentamiin roskakoreihin (vihreät astiat katujen ja puistojen varsilla) . Roskakorien tyhjennyskertoja pyritään resurssien puitteissa lisäämään myös talvikaudella.

Toivottavasti alueen koiranomistajat keräävät koiriensa jätökset näihin roskakoreihin. Keräämättä jätetyt jätökset haittaavat monesti muiden, erityisesti koirattomien ihmisten liikkumista ja viihtymistä.

"" 

Kissat leikkipuistoissa

Järjestyslain 14 §:ssä säädetään koirien kiinnipitämisestä taajamassa ym. Säännöstä sovelletaan osittain myös kissoihin.

Säädöksen 1 mom. 2. kohdan mukaan kissan omistajan tai haltijan on pidettävä huolta siitä, ettei kissa lainkaan pääse lasten leikkipaikaksi varatulle alueelle.

Po lainkohdan 1. mom. 1 kohdan mukaan koira on pidettävä kytkettynä taajamassa, mutta säännös ei koske kissoja. Järjestyslakia valvoo poliisi.

 

Lisätiedot

Jokioisten kunta
Keskuskatu 29 A
31600 Jokioinen

Kunnanvirasto on suljettu koronatilanteen vuoksi toistaiseksi. Asiointi puhelimitse, sähköpostitse tai kirjeitse, tarvittaessa voi sopia tapaamisesta. (Kunnanvirasto on normaalitilanteessa avoinna
ma klo 9.00-16.30
ti-pe klo 9.00-15.00)

Virallinen sähköpostiosoite
jokioisten.kunta(at)jokioinen.fi

Henkilöhaku
(luottamushenkilöt ja henkilöstö) Sähköposti
etunimi.sukunimi(at)jokioinen.fi

Faksi
03 4384 025