Sisältöön »
 
Vapaa-aika

AJANKOHTAISTA


Nuorisotilatoiminnasta, pop-up toiminnasta sekä jalkautumisesta ajankohtaisinta tietoa saa Instagramista (linkki avautuu uuteen välilehteen).
Vapaa vapesta -kampanja

Lasten ja nuorten nikotiinituotteiden käyttö on lisääntynyt Kanta-Hämeessä. Yläkoululaisten suosituin päihde on sähkösavuke eli vape ja jo alakouluikäiset kokeilevat ja käyttävät vapea.

Keväällä 2024 kuusi Kanta-Hämeen kuntaa lähti Hämeenlinna-vetoisesti käynnistelemään vapen vastaista kampanjaa #vapaavapesta. Kampanjassa on mukana Hämeenlinna, Hattula, Janakkala, Riihimäki, Loppi ja Jokioinen sekä Oma Häme.

Kampanjan tarkoituksena on lisätä tietoa ja vaikuttaa asenteisiin. Kohderyhmää ovat peruskoululaiset, 2. asteen opiskelijat sekä heidän huoltajansa.

Kampanjointi tapahtuu maaliskuussa pääosin sosiaalisen median kanavissa, joissa nuoretkin ovat. Ota sinäkin @vapaavapesta seurantaan! Löydät meidät Facebookista, Instagramista, TikTokista, YouTubesta ja Snapchatista nimellä @vapaavapesta.

Kuntien lisäksi kampanjassa ovat mukana Hämeenlinnan seudun vanhempainyhdistys ry, Koulutuskuntayhtymä Tavastia, Hämeen ammatti-instituutti, Kiipulan ammattiopisto, Hämeenlinna-Vanajan seurakunta, Hämeenlinnan nuorisovaltuusto, Kanta-Hämeen hyvinvointialueen nuorisovaltuusto, Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry, Hämeenlinnalaismamit ry, Hämeenlinnan Uimaseura, Hämeenlinnan Tarmo Yleisurheilu, Jokioisten Urheiluseura, Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry, HPK, Ugly Ducks Hockey ry ja Sisu Hockey ry.

Lisätietoa vapesta ja sen vaaroista Nuortenlinkin sivuilta.


Jokioisten vapaa vapesta vanhempainilta materiaali

THL:n järjestämä valtakunnallinen vapeaiheinen vanhempainilta tallenne.


TOIMINTALUKKARI 2024


TÄSSÄ TIEDOTTEESSA PYRITÄÄN KERTOMAAN KAIKKI

LAPSILLE JA NUORILLE KESÄN 2024 AIKANA TARJOTTAVA LIIKUNTA-, LEIRI- YMS. TOIMINTA

JOKIOISTEN KUNNASSA JA VÄHÄN MUUALLAKIN. 
Nuokkarin kevään 2024 aukioloajat.

 
 

Lisätiedot

Nuoriso-ohjaaja


 

Lisätiedot

Jokioisten kunta
Keskuskatu 29 A
31600 Jokioinen

Kunnanvirasto avoinna
ma-pe klo 9.00-15.00

Virallinen sähköpostiosoite
jokioisten.kunta(at)jokioinen.fi

Henkilöhaku
(luottamushenkilöt ja henkilöstö)
Sähköposti: etunimi.sukunimi(at)jokioinen.fi

Puhelin
044 901 7174 (ma - to, klo 9 -14)