Sisältöön »
 
Vapaa-aika

Tour De Jokioinen –kesäsuunnistus  


TOUR DE JOKIOINEN -kesäsuunnistus on päättynyt 28.6.2020. Voittajille on ilmoitettu erikseen! Kiitos osallistumisesta ja ihanaa kesän jatkoa!

Oikeat vastaukset kysymyksiin löydät tästä linkistä.KILPAILU ON PÄÄTTYNYT 

- JA PALKINNOT ON TOIMITETTU VOITTAJILLE!
 

RASTEJA VOIT KUITENKIN MUKAVANA KESÄPUUHANA EDELLEEN ETSIÄ.
Jokioinen tutuksi kesäkuussa – nyt voit tutustua luonnonkauniiseen Jokioisten kuntaan vapaa-aikatoimen hauskan kesäsuunnistuksen muodossa! Etsi rastit kartalta ja vastaa kysymyksiin oikein.

Ohjeet:
Rasteja voit bongata ulkoillessa, pyörälenkin lomassa, mopolla tai autolla kruisaillen tai miten sinulle sitten parhaiten sopiikin! Rastien bongailu on mukavaa puuhaa vaikka koko perheen yhdessä tehtäväksi!

Kartoille on merkitty yhteensä 20 rastia. Jokaista rastia kohden löytyy (1) kysymys. Vastaus kysymykseen löytyy helposti, kunhan olet oikeassa paikassa. Kaikki kysymykset näet erilliseltä kysymyslistalta. Kysymyslistalta löydät kysymysten lisäksi myös vinkit rastien sijainneista. 

Kysymyslistan näet tästä.

Lataa lisäksi kartat puhelimeesi tai tulosta ne. Tästä linkistä näet koko alueen kartan ja  taajaman tarkemman kartan näet tästä.

Oikeat vastaukset on julkaistu tällä sivulla maanantaina 29.6.2020, jolloin suoritettiin myös palkintojen arvonta. Voittajille on ilmoitettu voitosta erikseen.

Noudatathan etsinnöissä liikennesääntöjä ja turvallisuusohjeita!


 

LISÄTIEDOT

Vapaa-aikasihteeri
Jari Menna
050 517 4456
jari.menna@jokioinen.fi