Sisältöön »
 

Ilmoita tapahtuma sivuillemme jokioisten.kunta(at)jokioinen.fi

Lisää tapahtumia seudulta:

Kulttuuriyhdistys Kuvio ry

 

Tapahtumat

Marraskuu - toinen paratiisi, Tanja Härmän näyttely Tietotalolla


ti 2.11.2021 klo 12:57 – ti 30.11.2021 klo 15:00

Marraskuu alkaa syyskuussa ja loppuu huhtikuussa. Miten me pysymme järjissämme kaiken tämän pimeän ajan? Ehkä emme. Marraskuu, Toinen Paratiisi on forssalaisen Tanja Härmän kaikkien aikojen toinen näyttely. Se on samaan aikaan täysin typerä, huvittavalla tavalla tyhmä ja ajatuksia herättävä. Se kertoo pimeydestä, uudesta talvesta, nukkuvista eläinlajinedustajista, herjauksesta, kuolemasta, mutta myös tähdistä. Muuttuvaa totuutta on sommiteltu todella rajatulla väriskaalalla.   

Jos kävit katsomassa ensimmäisen näyttelyn Pienen Paratiisin, tässä ei ole mitään samaa. Tämä on toinen todellisuus, jossa hymyillään synkästi, toljotetaan tähtiä ja odotetaan täysinturhaan ensilunta. Niinsanotuissa teoksissa on käytetty taiteilijalle ominaisesti kierrätystavaroita- ja materiaaleja. Tutkivat visuaaliset sommitelmat edustavat esteettistä hullunkurisuutta, joita voi ajatuksillaan jatkaa. Monituisuudesta ja eklektisyydestä vastaa taustalla oleva koulutus kulttuuri- ja taidehyvinvoinnin YAMK ja vaatetussuunnittelumaailma. 

Taiteilija on paikalla sunnuntaina 7.11. klo 12-15, sekä tarvittaessa, kun otat yhteyttä. Paikalla hän on myös, kun kaikki loppuu tiistaina 30.11. Paikalla on myös palautearvonta. Näyttelytila on siis normaalisti avoinna toimistoaikataululla ma-pe 7:30-16:15. Lounasravintola Wendlassa (aivan samassa osoitteessa) voi syödä 10:30-13:30. Harmaan rouvan valkoinen Jokioisten kartano on toisella puolella tietä. Jos haluat tutustua näyttelyyn avoinnaoloajan ulkopuolella se käy sopimalla ja ottamalla taiteilija mukaan.  

Lystikästä taidearkikohkaamista voi seurata etupäässä Instagramissa @harmafreedomproduction (ja Facebookissa Härmä Freedom Production)  

Tervetuloa, tästä et käytyäsi halunnut jäädä paitsi. Edesmennyttä lainaten “töissä on hyvä olla keskeneräisyyttä, muuten alkaa kaipaamaan Perkelettä”. Antaa nyt mennä sitten. Kaikella rakkaudella, tahattomasti ja ikuisesti hämmästellen

Tanja Härmä 

tanjamantaharma@gmail.com 

045 8537277

 
 

Lisätiedot

Jokioisten kunta
Keskuskatu 29 A
31600 Jokioinen

Kunnanvirasto avoinna
ma klo 9.00-16.30
ti-pe klo 9.00-15.00

Virallinen sähköpostiosoite
jokioisten.kunta(at)jokioinen.fi

Henkilöhaku
(luottamushenkilöt ja henkilöstö)
Sähköposti: etunimi.sukunimi(at)jokioinen.fi

Faksi
03 4384 025

 

Lisää tapahtumia seudulta:
Kulttuuriyhdistys Kuvio / Tapahtumakalenteri